KLUBÍK Břeclav z.s.- Centrum pro rodinu

KLUBÍK Břeclav z.s.

Národních hrdinů 43, naproti Racio
Břeclav 690 02

Číslo účtu Fio banka 2900206417/2010
722946828 Klubík-centrum
792 444 769 Klubík-dětská skupina
předseda: Helena Famfrlová



klubikbreclav@seznam.cz

Přednáška- Metamorfní technika

08.06.2012 17:00
Metamorfní technika je jemná masážní technika, velmi snadno naučitelná a aplikovatelná. Je vhodná pro všechny druhy věku, zvláště je vhodná i pro malé děti, hyperaktivní děti, autistické děti, atd.
Podstatou je jemné hlazení vnitřní strany nártů, rukou a hlavy za určitých jednoduchých pravidel.
Tato technika je zvláště vhodná k pravidelné aplikaci uvnitř rodiny, kde ji lze zařadit do rodinných zvyklostí. Po masáži dochází ke zlepšení nejrůznějších zdravotních problémů , tato technika ovlivňuje také pocity spokojenosti, kreativnost a přizpůsobení se rychlému tempu moderní doby. Je to účinný druh tzv. prenatální techniky, neboť zpracovává informace, které člověk získal v prenatálním období svého života, uvolňuje nejrůznější zážitky, které prožila matka v průběhu těhtenství a které zanechaly stopy a vzorce chování nového človíčka. Tyto nevědomé vzorce často ovlivňují celý život člověka, případně celé generace rodu,
který pak nevede plnohodnotný život a je nešťastný. Aplikace této techniky zvyšuje energetickou úroveň organismu a nastartuje využití samoléčebných mechanisům vlastních každému tělu, dochází k nárustu vitality.